Op weg naar ISO9001

16 december 2022

Samen met een externe partner werkt Amalo richting het behalen van het certificaat ISO9001:2015. Dat is de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Daarmee willen we onze dagelijkse kwaliteitsbelofte nog versterken, via een evaluatie door een onafhankelijke organisatie.

Als klant ken je onze hoge kwaliteit ongetwijfeld. Sommige bedrijven vragen evenwel een ISO9001-certificaat. Omdat we graag meedenken en onze service blijven verbeteren, ondernamen we actie. Sinds begin december loopt ons traject. In de loop van 2023 kunnen we dus normaal gezien dit certificaat aan onze troevenlijst toevoegen.

    Normen en onafhankelijke keurder

ISO9001 is een managementnorm. Dat houdt een aantal belangrijke vereisten in. Zo moet een bedrijf zijn processen beschrijven, analyseren, meten en continu verbeteren om het certificaat te krijgen. Of het certificaat effectief wordt toegekend, is in handen van een onafhankelijke instelling. Het geldt voor 3 jaar en is hernieuwbaar, met een nieuwe onafhankelijke audit.

    Blijvende aandacht voor kwaliteit

Met het hele Amalo-team gaan we elke dag voluit voor de beste kwaliteit en service. Het werken aan deze certificatie is een volgend hoofdstuk in dat succesverhaal. Om je nog beter van dienst te zijn.