Seriedraaiwerk voor jouw sector

Amalo staat voor nauwgezet seriedraaiwerk, ook wel décolletage genoemd, van allerlei soorten onderdelen. Als toeleverancier van draaistukken met een diameter van 2 tot 65 mm, in diverse metaalsoorten en kunststoffen, denken we actief mee in functie van jouw project. Ons modern machinepark en jarenlange ervaring zijn jouw garantie voor het beste resultaat.

Draaiwerk op maat

Technische tekeningen optimaliseren en vervolgens, op onze CNC-machines, met de grootste precisie uitvoeren? Dat is ons vak. Je draaistukken worden zorgvuldig, efficiënt en volgens de afgesproken deadlines gemaakt en voor je klaargezet. Décolletage van de hoogste kwaliteit, die jouw business boost.

Draaifreeswerk

Frees- en draaiwerk in 1 beweging? Geen probleem. Terwijl we je stukken draaien, zetten we ook onze frees in gang. Zo geniet je van een totaalaanpak voor je onderdelen, met de vertrouwde kwaliteit en expertise van Amalo.

Nabehandeling van draaiwerk

Voor je je stukken ophaalt of laat leveren, werken we ze af volgens jouw wensen en noden. Komt er nabehandeling aan te pas? Ook dat nemen we je uit handen, met een vaste equipe van ervaren partners.

Reken op Amalo voor:

  • coatings
  • fosfateren
  • verzinken
  • anodiseren
  • harden of slijpen
  • ...

Prototyping van draaistukken

Nog voor we je stukken draaien, zijn we zeker dat alles perfect klopt. Hoe? Door eerst een gedetailleerd prototype te maken. We passen aan en schaven bij waar nodig, zodat je seriedraaiwerk vanaf de eerste batch precies is wat je nodig hebt en wat je verwacht.

Co-engineering

Ook in een bestaand project kan seriewerk vaak efficiënter en beter. Amalo denkt actief mee over optimalisatiemogelijkheden. Alternatieve materialen met dezelfde functionaliteit of een andere aanpak met minder afval? Profiteer mee van onze jarenlange expertise.

Stockbeheer

Volumevoordeel voor je draaistukken, zonder zelf een grote voorraad te stockeren? We houden je seriedraaiwerk veilig in bewaring, tot je de volgende batch van je stukken nodig hebt. Dat is helder stockbeheer, zonder extra moeite. 

 

Klaar voor jouw project?

Amalo ondersteunt je met precisie en technisch vernuft voor al je draaistukken. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?