Streven naar perfectie voor jouw draaiwerk op maat

Wie de lat hoog legt, overtreft zichzelf. Van bij de start bewaken we nauwgezet onze kwaliteit. Elk stuk dat buitengaat, moet tot in de puntjes afgewerkt zijn. Zonder compromissen. Het is dat voortdurend streven naar het beste resultaat waarmee Amalo zich onderscheidt. Voor kleine en grote series, met of zonder bestaande technische tekeningen.

Passie voor metaalbewerking

Amalo staat voor Atelier Martin Lombaert, de familienamen van bezielers Ann en Chris. Hun ruim 30 jaar ervaring in de metaalbewerking is het toonbeeld van echte passie en eindeloze ambitie. Amalo gaat elke dag voor het beste resultaat. Welk draaiwerk je ook nodig hebt. In non-ferro, ferro of kunststof.

Belgische kwaliteit

Waar het in 2010 allemaal begon in een klein atelier met 1 machine huist Amalo ondertussen sinds 2016 in een nieuwbouw in Ingelmunster. In het ruime atelier maken 8 volautomatische CNC-machines een 24-uursproductie mogelijk. Van a tot z van Belgische makelij, uitsluitend met Europese materialen van de beste kwaliteit. In combinatie met ervaren handen, uiteraard.

Welkom in de familie

Een klein team met een familiale aanpak, dat betekent maximale flexibiliteit en superieure service. We denken actief mee in functie van je eindproduct en spelen kort op de bal. Als een echte partner voor al je CNC-draaiwerk, met aandacht voor duurzaam ondernemen en produceren.

We zijn vertrouwde toeleverancier voor:

  • machinebouw
  • raam-en deurbeslag
  • design
  • verlichting
  • seals

Maak kennis met ons team

Chris

Zaakvoerder

Technische duizendpoot

Kevin

CNC insteller-programmeur

Goochelt met machines

Ann

Administratieve duizendpoot

Soigneert onze klanten

Robin

All round medewerker

Handy Harry

Warre

CNC insteller-programmeur

Genie in elektromechanica en aan de draaibank