Wij zijn met vakantie van 20 juli tem 11 augustus 2024.

We zijn er terug met volle energie vanaf maandag 12 augustus.

Fijn weerzien op de Bedrijvencontactdagen

17 december 2023

Altijd fijn om ons kennen en kunnen aan de buitenwereld te tonen. Al helemaal als we daarbij ook bekende gezichten mogen verwelkomen. Amalo tekende opnieuw present op de Bedrijvencontactdagen op 13 en 14 december 2023 in Kortrijk Xpo. Het werd een gezellig komen en gaan van bestaande klanten en nieuwsgierige bezoekers.

Onze beursstand met bijhorende slogan ‘Let’s twist again’ blijft de sterke basis van onze beursdeelname, samen met de deskundige uitleg en het vakkundig enthousiasme van Chris. Onze partner Extremis leverde nieuw meubilair en ons unieke Amalo-gadget, een bijzondere flesopener, werd warm onthaald. Daar klinken we op.

We hebben er succesvolle Bedrijvencontactdagen opzitten, ook al moest Ann helaas forfait geven. Ze was, na de grondige voorbereidingen, helemaal klaar om te knallen in Kortrijk Xpo. Dat draaide helaas even anders uit. Een ontstoken appendix stak een stok in de wielen, waardoor we Ann deze editie moesten missen. Ondertussen is ze aan de beterhand en staat ze al te popelen om je terug te woord te staan. Via mail, aan de telefoon of bij ons in Ingelmunster.